Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har som mest att göra i livet då behöver våra gamla anhöriga oss. Men vi hinner inte med...


Vad är det för fel med tiden


Det måste
vara något
fel med
tiden....

Kan det
vara ett
virus tro
eller en
genförändring....
för det
funkar
ju inte

När vi
borde
och ville
ta hand om
våra käraste
har vi inte tid -
lyssna nu
HAR INTE TID

Vad ska vi då
använda vår
tid på jorden
till.........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP