Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skulle gärna vilja träffa en manlig vän. En vän i viken kanske, men inte i byrån.


Ingen man i byrån


En vän i viken
det låter så rart

En vän som
finns till när vi vill

En vän finns
inte i en byrå

En vän finns
till finns till finns till




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-20 02:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vännen i byrån kan
väl vara rolig emellanåt.

men det var ju inte det
det här handlade om..
2007-09-21

  * Ammi *
ja en vän i viken, en som kan ro..utan åror! glöm byrålådan, lika ensam är man då. Du är på väg, snart finner du någon jag är helt säker på det!
2007-09-20

  Bodil Sandberg
Jo...vännen i viken är nog att föredra - jättefint om längtan!!!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP