Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en regnfri dag

guld faller från träd

silver glittrar i gräset
moder jord ler varmt




Bunden vers (Haiku) av Xena
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-09-20 08:13



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Guds ljus
rensans i trädgrenarna
inna marken den når
Symboliskt och vackert
2007-09-20

  Markattan
Tycker om den fina höstbild som du här målar upp.
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Xena