Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solen ej närvarande hos dig i dag
men jag sänder några soliga ord istället



Till Cris

lite sol
genom mina ord

sveper om själen
med ljus

som värmer
och förgyller din dag




Fri vers av prinscess VIP
Läst 1369 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-09-20 12:40



Bookmark and Share


  Carlita
vackert och nära skrivet till din vän, fint :)
2007-09-21

  ~~*MariamAurore*~~
varmt ,vackert ,kärleksfullt

underbart :)

kram
2007-09-21

  Fredrik P. VIP
vackert om hennes
ljus och värme...
2007-09-20

  Last Word Spoken
Vacker dikt till den mycket sympatiska Cris!
2007-09-20

    Cajsa
Fina ord till Cris
2007-09-20

  Cris
Oii... *glad*

Oj! vad fina ord. Ja här är det mulet och grått. Men nu lyser det i mitt inre. Och vilken oerhört vacker bild..!

** Tack!
2007-09-20

    Maria Malm
Vackra ord till Cris.
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP