Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AD/HD-TV



pixlar og punkter
inchar vs tum
vågrätt
lodrätt

og diagonal
avlösning i kö
upplösning vs utlösning
i kontrastlös miljö

anal og digital
satellit og parabol
zlatan dribblar
men gör inga mål

tusen
kanaler og program
såpor vs sopor
og endast bruset
kommer fram

stirrigt stirra
stirra
glo
skallen smärtar
jag vill fan ha lugn
og ro











 

*klick*




Fri vers av alfa VIP
Läst 766 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-20 13:14



Bookmark and Share


    prima donna
kul og underfundig. tappat kontrollen?
2007-11-19

  Fredrik P. VIP
håller med dig och
dina kommentatorer
\"og\" skrattar gott!
2007-09-20

  Dan Linder
jau, dui ei allt ejn baddaure pau att dikta å siånt!
2007-09-20

  wayward - taiga
varför läser jag på skaunska? .)
2007-09-20

    Botox
Såpor & Sopor. Träffande!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén