Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur nära tillåts man komma en annan människa?

Det krävs ett visst avstånd i början,
eller alltid,
Vem avgör?

Avståndet, mäts upp av viljor.
Just nu är avståndet 84,5 cm.
Det är längden på min handsfree.
Målet är att nå mitten samtidigt.
Då har båda spelarna vunnit.

När du går för nära backar jag,
Du blir osäker och lämnar brädet.
Men du återkommer för du inser värdet.
Vinsten kan bli ganska stor.
Kanske större än vi tror.

Vi börjar om och försöker oss på en ny omgång.

Men om jag kortar avståndet för mycket,
Klarar vi då trycket?
Spelet kan bara startas om ett visst antal gånger.
Sedan är det slut oberoende mängden ånger.

Så vet du vart du ska vara.
Vem du ska vara.
Klarar jag av att förklara?
Vad och vart jag kan klara.


När jag går för nära så bromsar du.

Mer lina får mig att vilja gina.
Jag vill genast återgå till 84,5.

Vågar jag ta lite lina igen?




Fri vers av Annelicious
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-20 13:37



Bookmark and Share


  Just Emotions
ja det vågar du.. men följ alltid hjärtat..
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Annelicious
Annelicious