Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig (en blå, blå blues)

Dom säger det är svårare att skriva nåt bra
När man är lycklig, har stålar och inte klaga ska
Men allt det där vet jag just ingenting om
Om det är sant eller bara jävligt falsk sång

För jag är olycklig
Åh, åh, åh, åh, åh - olycklig
Det vet jag ingenting om
Om det är sant eller sång
För jag är olycklig

Nu säger du kanske att det här är skriven text
Då bråkar jag tillbaks - hörrudu är fanimej fräck
Tycker du verkligen det här är kvalitet?
Första halvan skrev jag ju på jobbets toalett

För jag är olycklig
Åh, åh, åh, åh, åh - olycklig
Den här texten är kass
Den är skriven på ett dass
Och jag är olycklig




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 603 gånger
Publicerad 2007-09-20 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson