Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslan



långt ifrån mitt inre

rämnar tilltron till mig själv

så kännbar

ändå

osynlig

känslan som drabbar mig




Fri vers av Elin Sundström
Läst 548 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-22 22:26



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja den känslan känner man igen och du skriver den så väl!
2007-10-07

    Lindizz
Så bra beskrivet, känslan fångar du så bra!
2007-09-23

    Issand. VIP
\"så kännbar
ändå
osynlig\"

precs, träffande
!!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström