Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta av is

Tyst sveper jag förbi

likt en vålnad om natten

Jag når inte min själ

känner mörkret över min axel

så kallt så kallt

så mörkt så mörkt

mitt hjärta är is

jag andas frosten

jag kväver elden

Frusna tårar på min kind

genomborrar mitt trasiga anlete

är himmelen så grym?

jag når inte min själ




Fri vers av wiicca
Läst 578 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-20 19:37



Bookmark and Share


  RiJoKu
Känner igen mig, det där att inte nå sin själ. vackert, kallt, och hade tystnad ett ljud skulle jag kunna höra tystnaden när jag läser denna. Så skulle jag beskriva den i varje fall.
2008-06-16

  hilja
ursäkta stavfelen.. men du förstod nog endå!
2007-10-14

  hilja
gillar som vanligt de 2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca