Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanning, lögn... lite av varje


Vattenfall i saltsten

Vet du vad
Allt är så pressat nu
Det är inte annorlunda
Stämningen har bara förändrats
Jag ser dig inte så ofta
Du säger inte samma ord
Du vet, de lugnande orden?
De finns inte mer
Du försöker, det vet jag

Du lyckas bara inte

För du
och jag
Vi är inte samma personer längre
Vi leker vuxna i en låtsasvärld där marken är svart och där alla isbjörnar smälter för att någon jeppe kör för fort med sin bil

- Jag minns när vi brukade cykla till landet


Jag vill nog inte bli vuxen



Sedan ringer du

Du ligger inte alls i något dike
Du har kul med dina jämlikar
Men du säger att du kommer hem snart

Jag pustar ut

När allt är bra
Eller inte bra
Kanske okej
Vetskapen om att ingenting har hänt infinner sig
Och sedan
Mitt i alla tankar
Där nacken är spänd och överläppen är stiff
Då stannar allting upp


Ett vakuum skapas
En bubbla blåses upp


Då kommer tårarna

ohörbart


De landar tyst på min huvudkudde.




Fri vers av Nudelslabb
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 20:42



Bookmark and Share


  Samndra
älsk <3

För du
och jag
Vi är inte samma personer längre
Vi leker vuxna i en låtsasvärld där marken är svart och där

sååååå fint du är bäst <3 å blir bättre
2007-09-29

    Hon där borta
Håller med Mig, den kommer som ett bombnedslag till en! Kanon!
2007-09-28

    Mig
Bom badda bom badda boom baang boom
2007-09-24

    knutte
ahhh
tårarna kommer frm i ögonen när jag läser det här

snyfft snyfft
kram
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Nudelslabb