Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som håller oss uppe ...


De finaste som finns

När så än höstkylan fuktig
kryper innan för jackan
Värmer det finaste som finns upp

Trots mörkret faller
fortare dag för dag
Lyser det finaste som finns upp

Hur än regnet faller
blöter ner mina kläder
Torkar det finaste som finns upp

Ingenting blir som förut
i mitt hjärta bor
kärleken

Den värmer
Den lyser
Den torkar

Det är de finaste som finns




Fri vers av Jack_iX
Läst 1464 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-09-20 20:47



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
\" ... Ingenting blir som förut
i mitt hjärta bor
kärleken

Den värmer
Den lyser
Den torkar

Det är de finaste som finns \"

V A C K E R T
2008-06-18

  hurt and broken
Underbart vackert..!!
Applåd till dig! :0)
2007-12-23

  Lasseman VIP
O ja! jag håller med alla dom andra poeterna.. och nu vet jag var kärleken kommer ifrån och var den bor!... den bor ju i ditt bröst! ifrån ditt hjärta.. vackert skrivet min vän..
2007-09-25

  aftermath
vare dig förunnat
2007-09-21

  Helena
Åh vad vacker skrivet om det finaste som finns.
2007-09-21

  prinscess VIP
den här var underbart vacker
såsom bara du kan skriva
2007-09-21

  Bodil Sandberg
Så jättevackert och varmt skrivet!!!!
2007-09-21

  Patrick K
helt underbart!!
superbra skrivet!
2007-09-21

  KristinaE
.. så klar och så himmelsk.. det finaste som finns är när kärleken bor i hjärtat! tack för lena ord!
2007-09-21

  Yvonne
Vilken underbar dikt! Den finaste jag läst. Bokmärks.
2007-09-21

    sunnanvind
Ler mig igenom din dikt...känns som att kärleken lyser upp din värld!
2007-09-21

    Maria Malm
Fint skrivet om det finaste.
2007-09-21

  Last Word Spoken
puss på hakan,
där jackan inte når :))


Ja, rar dikt om kärlek.

Du lyser bokstavligt!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX