Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är som vackrast när det skymmer

 

för då ser ingen hur fula vi är




Övriga genrer av David Eeee
Läst 524 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-20 23:15



Bookmark and Share


  soldis
Så lysande genialt och så jämrans sant! Applåd!!!
2007-11-02

  Obnoxious
Nämen, den var oväntad :)
2007-10-23

  Sanningsägaren VIP
tragiskt jävla klockrent!
2007-10-20

  systra
funkar att ta av sig glasögonen oxå...hihi...
2007-09-21

    ej medlem längre
bättre när det är helt mörkt!
2007-09-21

  Stjärnöga
Klurigt men så tragiskt
och helt säkert inte sant
i de flesta fall =)

Men rolig i sin tragik :)
2007-09-20

  Just Emotions
hahah.. så e de faktiskt :)
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee