Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"En dag ska vi lätta ankaret och bege oss ut till sjöss\"


Jolly Roger


Du lade alltid patiance
då jag kom på besök.

Med en svart lapp för ena ögat.

I min fantasi var du inte sjuk, utan något helt annat.
Då vi två
i en båt
brast ut
i sjörövar sång.






För farfar, för mig kommer du alltid vara en pirat.




Övriga genrer av Ti-elina
Läst 435 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-21 00:01



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
jag håller med om att det var en vacker text, om Farfar piraten bra skrivet..
2007-09-25

    JJ VIP
En fin text som vittnar om varm ihågkommst! Riktigt vacker! Mvh. JJ.
2007-09-24

  stronza
mycket söt och känslig
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina