Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle iväg och hade lite bekymmer med hundpassning. Det löste sig plötsligt när min vän överraskande kom med en hjälpande hand.


En hjälpande hand


Oron
ansvar
för djur
kan inte
förminskas
och att avstå
för egen del gör
man gärna och ofta

Jag ville
så gärna
komma iväg
Bjuden på premiär
- hur ofta blir man det
Plötsligt ringer min vän
och överraskar mig med
sitt erbjudande om hundvakt

Gädjen
jag kände
var oerhört stark
Det som berörde mig
särskilt mycket var den
där självklarheten i hennes
utsträckta hand och min glädje
kommer att sitta i länge länge länge




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 15:36



Bookmark and Share


    eva m h
Det värmer!
2007-09-21

  Ronny Berk
så är det med riktiga vänner ... dom ser behovet innan frågan ställts... så värmer dina ord...ja...
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP