Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vad underbara somliga människor är


Vänner


Mina kära vänner
Ni skulle ju komma
hit och förljuva min
lördagskväll med att
äta middag

Rätt som det är
åker stövlarna på
gräsklipparen
stånkar igång
utan att man

vet ordet av så.....
var gräsmattan
klippt
och sällan har en
måltid smakat

så gott som
tillsammans
med så
underbara
vänner




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 15:44



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fint om vardag och vänner...ja...
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP