Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett uppskjutet jobbigt samtal med en myndighet. Puh, när jag väl lyft luren och framställt min sak, svarade en vänlig människa. Säg det igen så ska jag fundera. Nu har jag fått ett litet litet hopp om rättelse i en knepig sak....


Samtal med en myndighet


Det här
trodde jag
att min chef
hade anmält
för sådär
sju år sedan

Tog kontakt
själv för jag
tyckte det
gått lång tid
Skrev inlagor
väntade

Det kom
ett brev med
avslag om att
detta inte var
olyckshändelse
och jag blev knockad

Sämre utgångsläge
kan det inte vara
tänkte jag när jag
ringde upp
Och döm om min
förvåning......

Min berättelse
kommer att ändra
rubriken till olycka
Vad det innebär
vet jag inte ännu
men hoppet föddes

Det blev
en slags
upprättelsekänsla
inom
mig och
det var gott nog.....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 15:53



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Wow! Kanske finns hopp även för en annan...
2007-09-21

  jasminflowa
Sverige är en mycket gammal och väldigt väldigt långsam maskin. Jag blir mer förundrad när den fungerar än när det inte gör det. Grattis
2007-09-21

  Ronny Berk
mäniskor som rubriceras \"myndigheter\" är människor...eller borde vara...du har mött en människa...
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP