Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa dagar för två år sedan, hade min man sin sista kamp för livet. Minnena kommer i rasande fart.


När hjärtat brast


Jag kunde
bara finnas
bredvid

Jag kunde
inte lindra
din plåga

Min ömhet
för dig
ökade

Den blev så
stark att
hjärtat brast

Jag ville få
ut sjukdomen
ut ur huset

Det fick jag
men priset
är omöjligt
att betala





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 17:02



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Svåra saker, extremt svåra. Omöjliga. Så starkt av dig att skriva om det med sådan värme som du gör.
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP