Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Vid tanken på dig
sjuder en värme
så skön
fylld av längtan
ömhet

önskan om
varandet av
oss två




Fri vers av Nära
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära