Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina nära vänner ... Du är en av de bästa!


Min vän, Te - Bibel



Tebibel

En helig kvinna med te
Händerna rör sig
bildar flytande ord
ord som hörs med ögonen

Tebibel

Den snällaste
som delar ut små muffins
till
var
och
en

Kram-muffins





Fri vers av Skymningens Miia
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-09-21 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia