Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besökte Universum inatt


Denna magiska stund
Besökte Universum inatt
fick med mig hem en hel famn full med
stjärnor fyllda med medkänsla * acceptans * kärlek *
till dem som vill få del av
dessa magiska stjärnor
som mångfaldigas
då de byter
ägare
sprider jag detta stjärnfall
*****
*************
****************
***************
***********
**********
*******
******
******* **********

******** ****\' ***********

************ *********************

att spridas vidare
och vidare
vidare
vidare *********** ************
******** *******












Fri vers av Nic
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-09-21 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic