Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... Det var nytt





- Gå inte å dö nu!


- Haha, nej



- För då dör jag för att kunna mörda dig!






Fri vers av Skymningens Miia
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-09-21 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia