Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resor var ett av min mans och mina största njutningar. Sedan han gick bort, (och allt annat tragiskt som hände,) försvann min reslust. Mitt sammanhang är mitt hem. När jag reser måste jag bryta upp - jag gör det ändå i tron att tillståndet är föränderligt


Resa bort


Den tomma resväskan
är så ovanligt tung

Jag hittar ju ingenting
att packa ner

Var är alla de saker jag
brukar ha med på resor

Usch nu är det bara två
dagar kvar tills planet lyfter

Katten ser så skraltig ut
borde ju vara hemma...

Hunden känner på sig att
jag ska resa - nä jag tror jag....

Fram med pass och pengar
kameran kikaren och böcker

Puh det gick ju någotsånär
och nu ska jag sova i min säng

Drömma om att jag vaknar
dit jag ska så att jag slipper
denna vånda en dag till......




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-22 10:03



Bookmark and Share


  * Ammi *
Lycka till, hoppas du får en fin bortvaro .. kram
2007-09-22

    Bim
Klokt att resa,-lycka till! Hälsn.Bim
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP