Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi var ju där, min älskade och jag. Flera gånger. Jag ska hämta minnen, känna hans närvaro - igen.


Till skotska höglandet


Höglandet - detta mäktiga
stolta obevekligt sega

Fria vidder
mjukgröna kullar

Överallt vita ulltottar
hur många som helst

Bråttom finns inte
Kommer får - betyder vänta

Kustremsan - en kant
som skuren ur en tårta

Vindarna suger ut
gamla trista tankar
hinner inte tänka
blåser nästan bort

Spola mina öron
med den ljuvligaste
av dialekter
Känna den spännande
kulturen
inte förstå allt
nyfikenhet
driver vidare

Passera slott och borgar
känna tider som flytt.....
möta mig
själv
där jag är
i mig själv
var jag än
befinner mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-22 21:16



Bookmark and Share


  hero40
Fina minnen som kan
bringa ljus i återupplevd känsla!
2007-09-25

  Rachel Roth
önskar dig en god och givande resa!!
och välkommen tillbaka sen
2007-09-22

  Lejonhjärtas poesi
Sådana minnen är guld värda och inspirerar, nya tider skapar nya minnen.

Gillar dina avslutningsord:
\"möta mig
själv
där jag är
i mig själv
var jag än
befinner mig\"
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP