Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innuti

det invändiga töjer sig
letar möjligheter i blindskrift
när lågorna decimerat valmöjligheterna




Fri vers av månica
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-09-22 11:39



Bookmark and Share


  Ronny Berk
svårtolkat men letar i möjligheten... lågorna tilltalar...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

månica
månica

Mina favoriter
Var dag