Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intet 2

en död fläck
brevid mig
jag har dränerat
din energi
& dödat de celler
som mindes dig




Fri vers av månica
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 11:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser något tillintetgjort.. men vad... förundrar...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

månica
månica

Mina favoriter
Var dag