Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intet 1

nu

igår

ett minne

nu

idag





jag vill dig intet








imorgon

någonsin




Fri vers av månica
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-22 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månica
månica

Mina favoriter
Var dag