Till min vän... du kan göra mig så förbannad. Jag kan dig inte alltid förstå men älskar dig ändå." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän... du kan göra mig så förbannad. Jag kan dig inte alltid förstå men älskar dig ändå.


Pojken i Ingemanslandet

 

Det berättades om platsen

som inte fanns

tiden som försvann

 

tomrum inom ditt liv 

rum utom sin tid

ditt livs elixir

liv i exil

 

själen som inte får gråta 

torts dina ögon av tårar

oavsett funnen tid

glöm aldrig ditt liv

 

du sökte och fann mig

blev mitt livs kall

ropet på hjälp

blev min vän

trots muren för mig

 

det fanns ingen väg

rädslan för mig

för dig själv

du testar mig

kan jag vara

din sanna

vän

 

 

 

 

...tiden som gick med misstagen som begicks...

 




Fri vers av Horatius
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-23 09:55



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så vackert, bokmärks!
2007-09-25

  VITRIOL
\"Ditt livs elixir liv i exil\" Säger så mycket.
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius