Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om kärlek...

Den bara finns där
som en vibrerande ton
i ditt inre
och förgyller din vardag

tar dig med storm
stegen blir lättare
problemen mindre

men det finns olika sorter
kärleken till en partner
en vän
till ett barn
familjen
till dig själv
ett husdjur
ett yrke
en hobby
en högre makt
orsakerna är olika

sådant som får dig hängiven
mänsklig och medveten
om det ljusa i livet

som lägger sig
som bomull
runt hjärtat

och får dig att le
och orka lite till




Övriga genrer av glittertindra
Läst 389 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-22 14:07



Bookmark and Share


  Rosmarin
så tycker jag också, kul att läsa nåt som ja själv har tänkt fromulera men inte fått till!
2007-10-02

  Pusslaren
De två sista raderna suddar för en stund ut alla mörka tankar i hjärnan och får mig att koncentrera mig på hur underbart livet kan vara ibland, TACK för den stunden, otroligt bra skrivet om världens bästa uppfinning!!! <3 (\"It\'s taking the wheel, the big love\" ;D)
2007-09-28

  Peter Matsa
Här har du verkligen fångat kärlekens väsen.

Finstämt och flyter bra. Tack!
2007-09-26

  VITRIOL
\"There are only four questions of value in life:
What is sacred?
Of what is the spirit made?
What is worth living for?
What is worth dying for?
The answer to each question is the same:
Only Love\"

Ur filmen Don Juan.
Kunde inte låta bli.
2007-09-23

  Ronny Berk
så välfunnet och formulerat om kärleken...till en vän... till ett barn
kärleken är mångfaldig...kan vara...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra