Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lägg dig och låt mig charma dig

du säger så stora ord
jag har svårt att svälja dem

du säger åt mig att inte tänka

men


jag tycker om min hjärna

hjärtat är förädiskt




Fri vers av tuss
Läst 549 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-22 14:56



Bookmark and Share


  Mögelhud
Jag tycker om ditt sätt att skriva, det är okonstlat på något vis. Mycket bra!
2007-09-24

  ramlar
mm, just precis. bra.
2007-09-22

    Marsflicka
Hjärtat är ett organ som endast borde finnas till för att hjälpa kroppen att överleva, bieffekterna som alltid ska finnas med borde avskaffas.
2007-09-22

    Issand. VIP
fin
söt
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss