Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad


Du var han


Jag såg en kärleksscen på Tv.

Du var han

jag var hon

Ville luta mig mot dig och

lägga min hand

i din varma mjuka hand.


Du är inte här...


Imorgon kommer du.


Jag längtar efter dina

ögon

din mun

dina ord

din kärlek

precis som jag gjorde

när vi bara hade varit

tillsammans en helg

och var tvingade att skiljas åt.

Det känns lika hårt

nu som då.


Blir varm och tillfreds

när jag vet att

du är min i all

evighet.


Ordet imorgon får ett leende

att spridas över mitt hjärta...








Fri vers av Marita Walldén
Läst 567 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-22 19:28



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Stark kärlekslängtan med ljuva minnen och längtan till en underbar morgondag, vackert!
2008-05-17

    Deadhead
Tack... Älskar dig så mycket.
2007-10-20

  Bodil Sandberg VIP
En helt underbar kärleksdikt!!!Så fylld av värme så fylld av ljus!!!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi