Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens klor

Ensamhetens klor gräver sig saktar in i mitt bröst,
hos vem ska jag finna min tröst?
Kanske hos en dåre utan vett eller en varg till får förklätt.
Du som säger dig vara min vän,
varför kommer du inte igen?
Du som säger dig finnas för mig alltid,
varför säger du jämt \"Kom imorgon, då har jag tid.\"

En klo når nu mitt hjärta,
jag skriker av rädsla, av smärta.
KOM SKYNDA TILL MIN HJÄLP!
kom skynda till min hjälp...

En stjärna klar nu stiga mott nattlig sky.
Så ska ännu en dag sakta gry.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 506 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-22 19:30



Bookmark and Share


  aol
Smärtande och så igenkännande, och ändå är var och en ensamma i oss själva,
2016-07-12

  aol
Smärtande och så igenkännande, och ändå är var och en ensamma i oss själva,
2016-07-12

  friheten
Smärtande, gör ont att läsa.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion