Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktorn, det behövs en sol på natthimlen


i nattens mörker
gömmer jag mig

i väntan
på att Du
ska krama om mig

och ge min himmel
en sol


igen




Fri vers av Louise B
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-09-22 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise B