Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdering


Vad gav han dig för löften
han som skändade din kropp
Vilka var orden han sötade med
han som slukade ditt framtidshopp?

Vilket pris fick han betala
Vad sa han att du var värd?
Vilken var etiketten han fäste på dig
innan han fortsatte sin erövringsfärd?

Vilka lögner viskade han i örat
när du sänkte garden så att
han kunde vandra ända in
och stjäla tilltrons ovärderliga skatt?





Fri vers av ÅsaLena
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-13 14:21



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Så våldsamt sorgligt, träffad av orden!
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena