Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet förändras, sorg blir till glädje och glömd blir sorgen (förhoppningsvis)... gäller att blinka framåt och se världen genom tårflödet


Tårar

 

 

Tåren som föll

av sorg

 

Över det som inte fick finnas

och

det som aldrig fanns

 

Tåren av vemod

 

över det som aldrig fanns

och inte fick finnas

 

Tåren som nu faller

är av ren glädje

 

Över allt det som finns

 




Fri vers av nettizen
Läst 424 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-22 21:36



Bookmark and Share


  Lapptanten
Ja, sannerligen finns det tårar av olika sorter.
2007-09-25

  issac.a.m
Så vackert..
2007-09-23

  Thommy
Insiktsfull och hoppfull.
2007-09-23

  Ronny Berk
en vacker bild till en vacker dikt... flödar tårar som glädjens...ja...
2007-09-22

  sabina stark
Tårar av glädje. Över allt det som finns, känns i hela min kropp underbart ;-)
2007-09-22

    sunnanvind
Tårar vännen...vad vore livet utan dessa tårar? De renar o visar oss vägen....Applåder till midnatt!
2007-09-22

  Lejonhjärtas poesi
Tårdrypande och vacker poesi och tänk att du funnit de finaste tårar av glädje, grattis! Allt illustrerat med en vacker bild.
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen