Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talade med en vän som ockå mist sin stora kärlek. Nu har hon som jag, sina djur att få och ge sin kärlek. Vi kom att tala om att vi måste igenom mer död.... De lever ju inte i evighet.


Trogen hund och katt


Älskade Muffins
bästa kattkompis
på jorden
du börjar bli
skraltig och
jag lovar dig
att du inte ska
lida för att jag
inte kan släppa
taget

Döden finns
hela tiden
i vår närhet
och det är
lika bra att
sluta fightas
med den

Min kära kloka
hundvän
du som har
gjort en
klassresa från
ditt förra liv
på gatan

Jag tar självklart
hand om dig
när du
måste
sluta dina
dagar och
jag ska inte
sörja ihjäl mig

Ni har funnits
i mitt liv
som en mening
när husse dog
Min tacksamhet
är gränslös
men sorgen
ska inte
bli större än
min lycka
över att vi
fick många
härliga år
tillsammans......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-22 23:51



Bookmark and Share


  Yvonne
Jag som är en stor djurvän gråter med dig. Har varit med om samma sak många gånger. Det är inget man vänjer sig vid, och ett nytt liv ersätter inte det man mist. Men livet går vidare... Och man finner att man faktiskt har så stort hjärta att det ryms fler i det än man trott.
En dikt som berör mig djupt.
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP