Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
wilderness island Konstnären Astrid Bärndal skapade bilden © Publicerad med tillstånd.


orden



när orden tröttnat
läser han av den yttersta

tystnadens källa




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 1888 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2007-09-23 10:17



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbar. =) Älskar ord och dessa rader gör dem ännu vackrare. =)
2010-05-03

  Deva
känns andäktigt att läsa. Påminner om Taoistiska tankar.
2009-11-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
En stor och storsint dikt i ordtystnaden.
2009-02-27

  Eva Langrath VIP
Vila känner jag när jag läser dina ord.

Eva
2008-10-07

  aol
mäktigt
2008-01-10

  Lethra
tack, den här inspirerar mig =)
2007-10-11

  Inkarasilas
Fåordskung, bugar mig andäktigt.
2007-10-04

  Myself
gillar tystnadens källa,hur tar man sig dit?
2007-09-25

  Gunilla Söderström Hallström
Mycken bra.
Jag sparar den.
2007-09-25

  Markattan
Riktigt vacker poesi!
2007-09-24

    Stormöga
me like:) den var vacker och drömmande, men endå tydlig...bilden passade väldigt bra:)
2007-09-24

  charlotte hedendahl
Fin, vemodig och mycket läsvärd!
2007-09-24

  Cris
Ganska skönt att kunna gå in i tystnaden och läsa. För när orden tröttnad behöver de vila för att kunna komma åter igen. Och vi behöver också vila för att komma igen.

Grattis !!! till läsvärde :-)
2007-09-24

  Maria Zena Viklund
helt fantastiskt skrivet, bokmärkes!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP