Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fel, helt jävla fel!

du gör mig olycklig
du gör mig inte hel
du är inte min andra halva
och jag älskar inte dig




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-23 12:33



Bookmark and Share


  Blumma.
Aj.

Aj! Men oj så bra.!

Kram
2007-10-22

  Josef Ahl
BRA !!! :)
2007-09-23

    Issand. VIP
:)
bra!
!!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig