Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha!


Synd om dig

Du visste vad det var när du gav dig in på det
Du ska inte komma här och gnälla
\"Det är så tungt att bära, det svider i ögonen och jag gråter mig till sömns\"
Jag skiter i vilket, man har alltid ett val
Och sen får man alltid stå sitt kast, för denna gången kommer jag inte och bär hälften för dig
Du skulle aldrig gjort det samma för mig
Så jag går nu
Du visste att det inte skulle hålla
Så bär din jävla börda nu, medan jag bär mina minnen...




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 14:41



Bookmark and Share


  Josef Ahl
Prinsligt !
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen