Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmande ögon

 

 Ibland kommer jag på mig själv

med att sitta och bara titta

 

in

 

i dina drömmande ögon.

 

 

De är gröna,

med en liten blå nyans

 

och en kolsvart liten pupill.

 

 

 Vet du vad jag gör då,

när jag kommer på mig själv med att stirra?

 

 

Ingenting... 

 

 

Jag bara fortsätter,

låter mig förföras

 

av din inre skönhet

jag skymtar en glimt utav. 

 




Fri vers av Patrick K
Läst 425 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-23 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ååh, romantiker (:
jag älskar att läsa dina dikter!
2007-09-23

  Fagra
vilken passion!! du kan verkligen skriva. vackert, oändligt vackert!
2007-09-23

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint skrivet!
2007-09-23

  charlotte hedendahl
Underbar närvaro,fantastiskt beskrivet! En 10 poängare!
2007-09-23

  Last Word Spoken
Stark närvaro i känslan av beundran,
magiskt hänförelse och nogran iakttagelse,

emedans du blickar i dessa vackra ögon
bjuder du in oss att blicka i ditt vackra hjärta!
2007-09-23

  Carlita
åh sååådana ögon

vilken fullkomligt underbar betraktelse! även här greppar du det väsentliga så rakt och ärligt och naket beskrivet, med en innerlig ton

lovelovely, denna sparar jag
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
vackert ett öga av Ocean
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K