Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill träffa dig älskade,

 
 

hårt och skoningslöst
mitt i solarplexus

vildsint svepa dig
likt en våg
ut i stormande oceaner

hårt vill jag rida dig
som maran rider
den sömnlöses nätter

likt en vandrare i öken
ska du törsta efter mig
så som han törstar
efter vattenkällan

och först när du funnit
dina drömmars oas
i sakta återhämtning
ska du förstå

 

hur jag älskar,

 

 

 

 



Fri vers av sistermoon
Läst 774 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-09-23 20:54



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Starkt. Uttrycker varje människas innersta längtan. Kanon!
2008-03-06

  Maria Zena Viklund
jubel! vad bra skrivet!
2007-10-12

    wilja
ett kommandotagande på direkten. man återfinner andan någonstans där i slutet. gillar.
2007-09-23

  Catrin
Fantastiskt erotiskt laddat och en frustration för att få honom att fatta som säkert sannerligen går hem : )
2007-09-23

    Lindizz
Vilken kanon text om kärlek som är så stort...applåder
2007-09-23

  Inkarasilas
Ah, ja nu talar vi allvar här,
Så är brännhet kärlek, mums!
Läckra rader Månsyster.
2007-09-23

  fillatelli
Ack... och förmodligen som hon älskar !

Snyggt & oemotståndligt vackert !
2007-09-23

  Carlita
härliga liknelser. oftast tycker man inte att orden räcker till att beskriva sin kärlek, man vill visa. få den andra att se vad man själv ser, känna det man själv känner, först då talar man samma språk. och ditt härliga språk beskriver det så precist, som en tydligt målad karta till kärlekens uppriktighet och ursprung, välnavigerat!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon