Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du gravid, ser du tjocka magar överallt...


Perception


Ser kyssar
i varje stavelse
finner erotik
i varje rad

berörs av
nakna ord
där längtan lever
i mellanrummen

andas åtrå
skönjer frukter
av kärleksvälbehag
ur läppar allena

lyssnar lidelsefullt
efter livstrons svar
på gåtan som
berikar

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catrin
Läst 838 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-10-01 12:00



Bookmark and Share


  Kent Love
jag faller pladask för din ordkonst...
2007-11-21

    ej medlem längre
Poesi när den är som bäst!!
2007-10-03

  Fredrik Stillesjö
Hej Catrin!

Känns vacker för mig, hälsar Fredrik
2007-10-03

  Antropofagen
Finsnidat, visst är det så! och lite Tantalus, lite längtansbooster.
2007-10-03

  Jan Linderoth
Längtar man efter kyssar, ser man att alla kysser varandra överallt! Men längta inte......kyss! Du skriver så jävla bra att jag blir tårögd och ryser, förkyld kanske...eller kärlek? Vem vet? Kanske du?
2007-10-02

  Bodil Sandberg VIP
Nä...och det lär jag aldrig bli mer(fast nog minns jag)..hehe..men jag vet nån som är det..dotra mi...ho får i januari...ska skicka över den här till henne!!!GÔRFINT!!!!!
2007-10-02

  hero40
Härligt vacker!
2007-10-01

  fillatelli
Mmm.. Du e GRYM !

När bokstavens form utstrålar
längtan och ökad puls

Får inte själen ro
förrän nyfikenheten
stillats har
2007-10-01

  Mats Henricson
Elegant erotiskt färgad betraktelse med känsla och den ger mig många fina vibbar !!!!
2007-10-01

  Maria Zena Viklund
jublande vackert!
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin