Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu..


Ensam

Ensam...
Ensam är stark, sägs det.
Inte jag.. Jag är inte stark, bara ensam.
Just nu...
Vänner väntar.
Jag kommer!
Orka bara vänta lite till..
Lite till...
Lite till...
Lovar!

Ensam är stark!




Övriga genrer av Mickey Blue Eyes
Läst 510 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-23 23:34



Bookmark and Share


  Chriiisse
Bra text :) Ensam är stark jag håller med dig ;)
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes