Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och min bäste killkompis, Romel skrev den. Han kom till mig och bad om hjälp att komma på en dikt om traffickning för han säger att han kan inte skriva som jag gör och jag hoppas att vi lyckades för vi båda gillar den...


I djävulens grepp


Varje dag får jag leva i helvetet
I detta helvete tas min värdighet ifrån mig
Utan en makt för att kunna bestämma själv
Då djävulen har makten

Varje dag möter jag en ny människa utan hjärta
Varje dag söker jag ett ny hopp i människornas ögon
Men det enda jag finner är tomma ögon, som ser mig
Som ett objekt

Precis som när jag har någon ovanför mig
Riktigt svettigt, det enda jag ser i hans ögon är
Är hans längtan, att få utnyttja min smärtsamma, blottade själ
Tror han, men jag kämpar för en kamp mot överlevnad
Dag efter dag

Även om jag eller någon har våra hjärtan, våra själar
Eller en enda tanke på hopp så låter vi våra själar
Bli blottade och vi lägger våra hjärtan i våra tysta gravar
Ändå strävar vi efter ett hopp, näst efter våra blottade själar
Dag efter dag

Varje dag håller jag ett hopp för mig, för oss
Mot ett bättre liv




Fri vers av iambleeding
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-24 00:41



Bookmark and Share


    Iza
bra, upprörande skrivet...
2007-10-02

  KarinMCs
Människor är robbotar! Och så finns det änglar!
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding