Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ständigt svävande

en vän till mig
har båda fötterna på jorden
själv är jag
ständigt svävande

som en splittrad molekyl
efter en stark explossion
mitt liv är som en ständig
tsunami
med blott ett fåtal överlevare
som för alltid
lever i mörker
och sorg


ständigt svävande
försöker jag nå jordens yta
hitta balans
trygghet
och harmoni

min styrka
är dessvärre minimal
och sorgen en motpool
som ett ankare
försöker jag sträcka mig
mot planetens yta
förhindra att sväva bort




Fri vers av Xena
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-24 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena