Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på flykt

om du skulle fråga mig varför jag sprang därifrån
så skulle jag bortförklara det med ursäkter som
dålig dag,
äcklighetskänsla
eller kanske att jag råkade blunda
inte såg dig där du gick längs gatan
någon annan i din hand
dålig dag, javisst
och äcklig kände jag mig också
men blundade jag så var det bara för att jag var rädd
så jag skräckslagsflydde bort därifrån
vettlösrädslan pulserande i mig
jag flydde din blick
som skulle kunna slita upp revor till
det som varit
det finns saker som jag gömde kvar där
som jag försökte glömma bort
ville ju bara glömma bort
glömde aldrig bort kanske
eller ibland men inte alltid
och
dina ögon kan sarga
mina kan blunda och fly
så jag sluter dem hårt och försöker
trycka undan minnena som
virvlar till under ytan




Övriga genrer av Trubbel
Läst 725 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-29 20:07



Bookmark and Share


    livräddaren
åh så bra! :D
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel