Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man tänker på att killen alltid kommer på att han älskar henne när hon sticker, i filmer å så, så





Snön har aldrig varit så varm som nu
det sitter isklumpar på dina klackar

det är okey att falla
i en ängels armar
det har det alltid varit
bara han tar emot dig

och det låter rätt lätt
för att han får all snö att smälta

men ängel?
har han någonsin lämnat dig på ett rosa moln?
nej du brukar sitta på ett svart och gråta

jag vill inte se dig så
det liksom krossar mig med
och lik förbannat är det jag
som får ta emot dig när han inte orkar

är han värd att bryta nacken för?
när du säger så
det kan såra mig
det kan få mig att skära upp mina armar
och längta efter
att vara så kär som du

det var länge sedan nu
jag kanske borde åka bort ett tag

eller välja vem som ska få slita mitt hjärta i tu
och lämna dig att gråta för dig själv










Fri vers av Samndra
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 20:23



Bookmark and Share


    Nudelslabb
åh, smärta.
nu väljer vi bara hetingar som älskar tillbaka, okej?

du är bäst på det här
2007-09-25

  lodjuret/seglare VIP
Det har sagts ofta nog, av andra
du skall sluta när du är på topp
det är nog därför jaget blir lämnat
åt sitt öde just när allt känns så...
2007-09-24

    LadyFool
vackert skrivit..enbart rubriken fångade mina ögon :)) bästa
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra