Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgehöst


dimma på motorvägar
asfaltsmusik
och alldeles för mörkt
för kallt
sömnen infinner sig
endast sporadiskt
flyr från drömmen

du försvinner
försvinner
rinner genom fingrarna
genom hjärtat
genom livet

[snälla stanna kvar]

för kallt
faller frost
faller natten
och stjärnor
undangömd längtan
lindrar sorg

[kärlek]




Fri vers av Sländan
Läst 566 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-25 17:23



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Fick tips om att läsa dig då jag också flyr in i höstuttömmande poesi. Detta kröp in under skinnet på mig. Vemodigheten, modigheten, det paradoxala i stanna och försvinna, kluvenhet, livet lfyr, tiden rusar, våra krav på oss själva...livet.
Ja, kärlek.

Fortsatt lycka till.
2007-10-02

  Sanchez
en äkta heartbreak dikt, väldigt känslostark och därför även fin
2007-09-28

  Pontus W.U
den här var något alldeles extra! känslan av att livet rinner ut tillsammans med den andra personen är total. vackert skrivet!
2007-09-25

  Christer Eriksson
jag tycker om poesi mer rader som ..

\"du försvinner
försvinner
rinner genom fingrarna
genom hjärtat
genom livet

[snälla stanna kvar]\"

.. det blir så kargt och ödsligt, ett meddelande ut ur högtalarsystemet -allt, men inte detta.. melankoliskt och bra..
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan