Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hundpromenad


höst vår sommar och vinter
tvärstopp väntan luft
gå igen

lyssna tänka stopp
och gå igen

hundar upplever världen sextio procent genom nosen
sa en expert på teve

jag tror honom

löv hus människor
några skuttande rådjur
kallt fuktigt regn och en katt

bilar
och ändå frisk luft
med dimma morgon kväll
eller mitt på dan

det är nästan alltid skönt
bara man kommer ut








Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-14 20:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jo det är ju det!!
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP