Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vänskap

Det är vi själva som sätter gränserna...
Innan vi sätter punkten för nästa kapitel...
Medans era mammor har frågat er många gånger...
vilket kapitel är ni på...
så har våra mammor aldrig frågat oss...
Vi lever ut vår fantasi till verklighet...
Medans ni inte vågar för ni har inte det som krävs...

Våra vänner, en ligger där nere, en ligger där borta, en befinner sig där uppe...
Men vi har det som ni aldrig kan få...
Eran vänskap en vänskap med svek, lögner och hat...
Våran vänskap en vänskap med kärlek, lycka och tillit...
En vänskap där svek och ord som sårar inte existerar...


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 519 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 22:39



Bookmark and Share


  aol
blev så gripen av dina ord
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory