Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En morgon sommaren 06 vaknade jag strax innan solen gått upp. Jag satt och tittade ut över åsarna i Halland och såg solen väckas till liv i gryningen. Då formades dessa ord i mina tankar.


Idag såg jag morgonen randas

Idag såg jag morgonen randas,
solens första bleka strålar mornade sig bakom bergen.

Jag såg mörkret fly för dess sken,
gömma sig bakom stock och sten.

HA HA

Den väldiga jätten blev i ett slag,
en skugga blott av sitt fornstora jag.

Idag såg jag morgonen randas bakom bergen.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 634 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-26 12:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder i mängd!
2016-10-03

  Just Emotions
speciellt och fint.. bra!!!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion